Mode Handtassen: de musthave van dit seizoen

Handtassen: de musthave van dit seizoen

-

Het schooljaar van 2019 is voor een paar maanden al weer aan de gang. Misschien ben jij ook een van de personen die dit jaar weer iedere ochtend naar college moet. De meeste studenten hebben altijd een gedoe met hun tassen. Dat zou helemaal niet hoeven, er is juist een hoop nieuws te vinden deze winter. Zo zijn er dit jaar weer erg mooie handtassen voor de meiden, het is dan ook echt tijd dat je een handtas neemt die handig is maar ook een leuke uitstraling heeft. In dit artikel gaan we kijken naar de handtassen die dit jaar echt populair zijn onder de vrouwen.

Een felle of bonte tas

We zien dat er dit jaar een grote lading handtassen op de markt komt die toch wel erg felle kleuren hebben. Zo zien we dat de meidentassen meestal een groot gedeelte een zoete kleur hebben, denk met name aan de roze tinten of zelfs aan fel geel.  Het zijn meestal vrij zoete kleuren, de winterkleuren zijn bij de handtassen toch echt wel een beetje verdwenen.

Ook zien we dat de bekende modemerken een grote mate van bont toepassen bij het maken van de tassen. Bont is een goede stof voor in de winter, je blijft er echt wel goed warm door. Dit jaar is het een echte rage, we zien dan ook een groter mate van populariteit ten opzichte van voorgaande jaren. Eerst was alles van normaal bruin bont, nu zijn er alleen ook rode bontsoorten te herkennen. Je zal in ieder geval een soort bont hebben wat zacht is en goed opvalt, ook de echte designer merken gaan dit steeds vaker toepassen. Zelfs de echte Italiaanse merken passen het dit jaar toe.

De oversized handtassen

Je kan ook nog altijd het studiejaar doorkomen met een nieuwe oversized tas. Deze tassen zijn nu al een hele lange tijd erg populair onder de meiden. Het grootste voordeel is natuurlijk dat er een hele hoop boeken en andere spullen in zullen passen, zo kan je toch nog alles meenemen naar school of naar je werk. Maar dat is niet de enige reden, het is namelijk ook zo dat je met deze tassen een grappig effect kunt creëren.  Door bijvoorbeeld slim of skinny fit kleren te dragen zal je met een grote tas een leuke outfit hebben. Op die manier hoef je niet meer achter te blijven met je tas.

De tassen met de riempjes zijn nu ook al weer voor jaren lang bekend. Niet alleen de rugzakken, ook de handtassen worden veel gekocht. Er zitten dan ook geen ritjes is, je hebt alleen als het ware een flapje om hem dicht te doen.  Het leuke van deze tassen is dat er echt heel wat verschillende soorten te vinden zijn. Zo heb je ook tassen die de opvallende kleuren hebben aangebracht op de riempjes zelf. Zo valt de tas op zonder dat je voor paal loopt.

Laatste Nieuws

Sfeervolle verwarming in jouw woning met gashaarden

Meer sfeer creëren in de huiskamer? Gashaarden zijn de perfecte aanvulling op je woonkamer. Heerlijk om thuis te komen...

Hoesjes voor de iPhone 12 mini

Op zoek naar hoesjes voor de iPhone 12 mini? Wanneer je de trotse bezitter bent van een iPhone mini,...

Wat houdt een fleet management systeem precies in

Misschien heb je er weleens van gehoord, een fleet management systeem. Alleen wat is dat nou precies voor systeem...

Hoe kan ik mijn bedrijfswagen leasen

Als ondernemer moet je over een eigen wagen beschikken als je meer bewegingsvrijheid wilt hebben. Koop je nu een...

Een groot feest in de tuin!

Afgelopen zomer is er een groot feest georganiseerd. Alle buren waren uitgenodigd voor het jaarlijkse zomerfeest. Dit keer waren...

Drie cadeau ideeën voor mannen

Kerstcadeaus kopen vind ik een leuke bezigheid. Ik vind het alleen wel makkelijker voor vrouwen dan voor mannen om...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou