Mode Handtassen: de musthave van dit seizoen

Handtassen: de musthave van dit seizoen

-

Het schooljaar van 2019 is voor een paar maanden al weer aan de gang. Misschien ben jij ook een van de personen die dit jaar weer iedere ochtend naar college moet. De meeste studenten hebben altijd een gedoe met hun tassen. Dat zou helemaal niet hoeven, er is juist een hoop nieuws te vinden deze winter. Zo zijn er dit jaar weer erg mooie handtassen voor de meiden, het is dan ook echt tijd dat je een handtas neemt die handig is maar ook een leuke uitstraling heeft. In dit artikel gaan we kijken naar de handtassen die dit jaar echt populair zijn onder de vrouwen.

Een felle of bonte tas

We zien dat er dit jaar een grote lading handtassen op de markt komt die toch wel erg felle kleuren hebben. Zo zien we dat de meidentassen meestal een groot gedeelte een zoete kleur hebben, denk met name aan de roze tinten of zelfs aan fel geel.  Het zijn meestal vrij zoete kleuren, de winterkleuren zijn bij de handtassen toch echt wel een beetje verdwenen.

Ook zien we dat de bekende modemerken een grote mate van bont toepassen bij het maken van de tassen. Bont is een goede stof voor in de winter, je blijft er echt wel goed warm door. Dit jaar is het een echte rage, we zien dan ook een groter mate van populariteit ten opzichte van voorgaande jaren. Eerst was alles van normaal bruin bont, nu zijn er alleen ook rode bontsoorten te herkennen. Je zal in ieder geval een soort bont hebben wat zacht is en goed opvalt, ook de echte designer merken gaan dit steeds vaker toepassen. Zelfs de echte Italiaanse merken passen het dit jaar toe.

De oversized handtassen

Je kan ook nog altijd het studiejaar doorkomen met een nieuwe oversized tas. Deze tassen zijn nu al een hele lange tijd erg populair onder de meiden. Het grootste voordeel is natuurlijk dat er een hele hoop boeken en andere spullen in zullen passen, zo kan je toch nog alles meenemen naar school of naar je werk. Maar dat is niet de enige reden, het is namelijk ook zo dat je met deze tassen een grappig effect kunt creëren.  Door bijvoorbeeld slim of skinny fit kleren te dragen zal je met een grote tas een leuke outfit hebben. Op die manier hoef je niet meer achter te blijven met je tas.

De tassen met de riempjes zijn nu ook al weer voor jaren lang bekend. Niet alleen de rugzakken, ook de handtassen worden veel gekocht. Er zitten dan ook geen ritjes is, je hebt alleen als het ware een flapje om hem dicht te doen.  Het leuke van deze tassen is dat er echt heel wat verschillende soorten te vinden zijn. Zo heb je ook tassen die de opvallende kleuren hebben aangebracht op de riempjes zelf. Zo valt de tas op zonder dat je voor paal loopt.

Laatste Nieuws

Klaar om te gaan wonen

Je hebt een nieuw huis! Gefeliciteerd! Misschien ben je gaan verhuizen van een oud plekje naar een nieuwe, of...

Wat is de beste zaagtafel te koop?

Als je een klusser bent in hart en nieren dan heb je behoefte aan professionele gereedschap. En daarom komt...

Met een hybride cloud hoef je niet meer te investeren in hardware

Op het moment dat je als onderneming beschikt over een hybride cloud hoef je geen investeringen meer te doen in...

Veelgestelde vragen over Bitcoin

Het is al een poosje geleden dat Bitcoin zijn intreden gedaan heeft. Bij de meeste mensen is het concept...

Tips om te handelen in cryptomunten

Handelen in cryptomunten is anno 2021 een zeer eenvoudige zaak. Maar dat neemt niet weg dat je rekening moet...

Wat is een letselschade advocaat Amsterdam?

Je hebt vast wel eens van de letselschade advocaat Amsterdam gehoord, maar wat kan deze precies voor jou betekenen?...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou