Wonen Je kamer geheel eigen maken hoort erbij.

Je kamer geheel eigen maken hoort erbij.

-

Je wilt het interieur van jouw huisje, kamer, of appartement natuurlijk helemaal af hebben en er alles in hebben wat je maar wilt. Zelf heb ik een half jaar in het buitenland gestudeerd en daarbij had ik mijn eigen kamer. Toen ik aan kwam stond er alleen een bed, nachtkastje, bureau met stoel en een kast in de kamer. Dat is natuurlijk best wel saai en je wilt het alleen maar leuker maken. Want toch zit je er een half jaar, en niet dat je super veel tijd op de kamer door maakt wil je het toch eigen maken. Want soms een avondje serie kijken in je kamer, is dan toch best wel fijn en kan je even ontsnappen aan alle drukte om je heen en indrukken die je krijgt. Dus wat wil jij allemaal plaatsen in jouw kamer?

Wat accessoires om het op te fleuren.

Je kan tegenwoordig overal wel leuke accessoires kopen en wat leuks maken van een ruimte. En dat kon ik ook in Spanje. Het is niet heel moeilijk om wat kleine dingen te kopen die je kamer wat opvrolijken. Denk bijvoorbeeld aan kleine dingen, zoals schaaltjes, boeken of een klok kopen. Het zijn kleine dingen, die je eventueel ook nog eens mee terug naar huis kan nemen, die jouw kamer gelijk wat eigen maken. 

Kaarten van thuis mee.

Zelf gaf ik een klein afscheidsfeetje omdat je toch een paar maanden weg gaat en je daar je leven gaat leiden. Dan gaat je leven in Nederland ook gewoon door, maar voor jou natuurlijk iets op de achtergrond. Van wat vrienden kreeg ik een kaart met een leuke tekst erin en die nam ik mee. Dan heb je toch een beetje van thuis ook bij je. Die kaarten heb ik dan op mijn kast geplakt met wat washi tape (beter dan plakband of andere tape omdat dit geen vlekken of andere beschadigingen achter laten). Buiten dat je wat van thuis mee had, had je gelijk een goed woordje te lezen wanneer je iets van heimwee zou krijgen of iets dergelijks. 

En besef wel, het is eigenlijk maar voor een paar maanden, maar toch moet je die maanden doorkomen en er het beste van maken in de tijd die je hebt. Dus dat je de kamer niet geheel eigen kan maken of super gezellig, dat is natuurlijk ook geen probleem. Jouw kamer thuis wacht natuurlijk ook gewoon op jou.

Laatste Nieuws

Een zonnebril dames? Die koop je online!

Het zonnetje schijnt flink en dus is het verstandig om je goed en regelmatig in te smeren met een...

Hiermee is verveling verleden tijd

Niemand had kunnen voorzien dat het jaar 2020 zou verlopen zoals het nu doet. In maart kwamen de lentekriebels...

Op vakantie naar Turkije: wat is er te zien?

Veel mensen kennen Turkije alleen maar van de luxe resorts en hotels. Dit land heeft echter zo veel meer...

Led panelen van 60 x 60 centimeter

Led panelen hebben alleen maar voordelen ten opzichte van de traditionele TL lampen. Led is verbruikt veel minder energie...

Op bezoek bij een medium

Voor sommige mensen zal het compleet iets nieuws zijn en voor de ander is het misschien wel heel normaal....

Tips voor een goede PC

Voor iedereen is het natuurlijk handig om een goede computer in huis te hebben. De een gebruikt het voor...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou