Dit zijn de online Tips van Teun:

Verhuizen

Nog niets zolang geleden zijn wij verhuist om meer ruimte te creëren voor onder andere onze werkzaamheden ook voor te kunnen zetten buiten kantoortijden via Korton kwam ik in aanraken met Werkplekbeheer dit is erg handig om op meerdere plekken te kunnen werken toen we toch bezig waren was het voor ons ook belangrijk om en snelle internetverbinding te hebben zodat we niet lang hoeven te wachten op het uploaden van foto’s en dergelijke. Al gauw kwamen we voor het Internet vergelijken op de site van provider check uit waar ze ons prima geholpen hebben met het vinden van de beste internetverbinding bij ons thuis.

Na het verhuizen werd het tijd de focus op andere zaken te leggen. Zo ben ik aan de slag gegaan met mijn zorgverzekering vergelijken. Nadat ik geld had bespaard bij het vergelijken van mijn zorgverzekering. Dacht ik, ik ga lekker van mijn winst een online casino opzoeken. Die heb ik hier gevonden!

Zon, zee en vakantie!

Zomer, lente, herfst of winter: het is mogelijk om het hele jaar door te genieten. Zolang je maar weet waar je moet zoeken. Bovendien moet je soms gewoon een beetje creatief zijn. Zo kun je heerlijk genieten het hele jaar door met een eigen boot. Voor prachtige boten van hoogwaardige kwaliteit bent u bij Rapid Marine op het juiste adres! Ben je niet zo van het varen? Dan zou ik je aanraden om zo nu en dan een heerlijke vakantie te boeken. Zelf ga ik bijvoorbeeld expres in de winterperiode lekker op vakantie naar de zon om even vitamine D op te doen. Camera nodig? Of laat je die camera liever links liggen en wil van het zonnetje genieten met een lekker biertje in je hand? Uiltje craft beer heeft heerlijke speciaal biertjes die het proberen echt waard zijn.