Site pictogram blognomics.nl

Een zonnebril dames? Die koop je online!

Het zonnetje schijnt flink en dus is het verstandig om je goed en regelmatig in te smeren met een hoge factor. Natuurlijk ga jij op de warmste tijd van de dag niet pontificaal in de zon zitten en zoek je, ook tijdens een fiets- of wandeltocht, regelmatig de schaduw op. Daarbij drink je genoeg water en draag je een hoed of een pet. Maar nu vergeet je toch nog iets. Een zonnebril dames! Een zonnebril is van belang voor het behoud van je ogen, tegen de hoofdpijn én tegen rimpeltjes naast je ogen en boven je neus. Wanneer je een goede zonnebril draagt, hoef je niet te knijpen met je ogen. Dit voorkomt veel ellende!

Welk model zonnebril dames past bij jou?

Daar loopt het aanschaffen van een zonnebril vaak op stuk. Je kunt niet vinden wat je wilt en eigenlijk vind je het ook nog eens niet fris om een zonnebril te passen die heel veel andere mensen al op hun neus hebben gehad. Zeker in deze tijden van COVID-19 kun je niet voorzichtig genoeg zijn. En dan nog iets: als je normaal een bril draagt, kun je niet eens goed zien welk model zonnebril dames jou goed staat. De oplossing is online passen.

Online passen? Hoe werkt dat dan weer?

Het is te simpel voor woorden. Je upload een goede foto van jezelf (zonder bril) naar de site en zo kun je ieder model zonnebril passen dat er is. Ook de kleuren kun je op deze manier uitkiezen. Doordat jij gewoon achter je scherm zit, met je gewone bril op, zie je precies of een cat eye zonnebril iets voor jou is. Een cat eye zonnebril is een retro model waarvan de buitenste hoeken iets omhoog staan. Dit model wordt ook wel vlindermodel genoemd. Heb je liever een ander model? Dan kun je online net zo lang shoppen tot je het perfecte model voor jouw gezicht hebt gevonden.

De kleuren en de glazen aanpassen

De zonnebrillen zijn er in verschillende modellen en kleuren, maar ook qua glazen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je precies die zonnebril vinden die jou het best voegt. Wil je glazen op sterkte? Met leesgedeelte of juist niet? Voor veraf of dichtbij? De site leidt je heel gemakkelijk door alle opties. Je weet dan al snel wat de totaalprijs wordt én wanneer jouw unieke zonnebril geleverd zal worden. Voor je het weet zit je heerlijk aan het strand, op de fiets of in de tuin met je nieuwe zonnebril op je neus.

Mobiele versie afsluiten