Algemeen Alles over het kopen van bitcoins

Alles over het kopen van bitcoins

-

Iedereen heeft de afgelopen jaren vast weleens iets gehoord over bitcoins. Misschien heb je zelfs al weleens overwogen om bitcoins te kopen. Maar waar moet je dat dan doen? En hoe gaat het bitcoin kopen in zijn werk? Er is zoveel informatie dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het lezen van informatieve artikelen, zoals deze, kan dan helpen om met een beetje meer kennis je eerste bitcoin aankoop te doen.

Wat is bitcoin

Bitcoins worden ook wel een cryptocurrency genoemd. Cryptocurrencies zijn digitale munteenheden die over de hele wereld gebruikt kunnen worden als een alternatief voor pinpassen en credit cards. Bitcoin is bedacht in 2008 door Satoshi Nakamoto en is uitgegroeid tot de grootste en meest bekende versie van een cryptocurrency.

Het kopen van bitcoins.

Bij sites zoals Satos kun je gemakkelijk bitcoins kopen. Je koopt bitcoins en bewaart deze online in zogenoemde wallets. Deze cryptocurrency wallets kun je het best vergelijken met een bankrekening. Alleen dan zonder bank. Dat betekent dat je zelf je wallet in eigen beheer hebt. Jij bent de enige die toegang tot je geld heeft.

Er zijn meerdere verschillende soorten wallets waaruit je als bitcoin investeerder kunt kiezen. Doe dus altijd eerst goed onderzoek, en lees de verschillen tussen de wallets, voor je er eentje aanschaft. Zo word de mobiele wallet vaak aangeraden voor de beginnende investeerder, maar is de hardware wallet een betere keus wanneer je wilt gaan voor de hoogte mate van beveiliging.

Waarom zou je bitcoins kopen

We hebben allemaal gehoord over de investeringsmogelijkheden van bitcoins, en hoe schommelend de koers is. Dat betekent dat je er veel geld aan kunt verdienen, maar ook veel geld aan kunt verliezen. Een belangrijke reden om alleen te investeren met geld dat je kunt missen. Bitcoins kopen is een goede investering omdat het de meest gebruikte cryptocurrency ter wereld is. Daarnaast is het kopen van bitcoins een goed idee als je onafhankelijk van banken  betalingen wilt verrichten of omdat het aankopen van bitcoin tegenwoordig ontzettend makkelijk is. Vaak kan het gewoon via Ideal.

Waar moet je op letten bij het investeren in bitcoins

Wanneer je besluit bitcoins te kopen, dan kan dat vaak snel en eenvoudig online. Zoek een bedrijf die bitcoins aanbiedt, en plaats een bestelling. Vaak kun je aangeven in hoeveel bitcoins je interesse hebt, en het bedrijf zal de koers naar euro's voor jou omrekenen. Zoals al eerder aangegeven kan je je bitcoins gemakkelijk online betalen, en zo heb je binnen enkele minuten al je eigen bitcoin wallet.

Laatste Nieuws

Alles over het huren en kopen van een opslagcontainer

Op zoek naar een opslagcontainer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit blog lees je...

Het kopen van tegoed en abonnementen voor bij het gamen

Er zijn een hoop jongeren die erg van gamen houden. Vandaag de dag zijn er talloze spellen die je...

Heb jij al een gepersonaliseerde waterfles?

Als je een waterfles wilt kopen, moet je weten wat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten waterflessen...

Maak je tuin fijner op één van deze manieren!

Het is voor veel mensen belangrijk dat hun tuin er goed uit ziet. Dat is niet zo gek, want...

Verzekeringen zijn er in verschillende soorten

Het vinden van een goede verzekering is erg belangrijk. Dankzij een verzekering is het namelijk mogelijk om jezelf op...

De voordelen van het gebruik van een product als epdm

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar epdm is als het gaat om het bedekken van daken...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou