Mode De coolste zonnebril – ooit!

De coolste zonnebril – ooit!

-

Nog op zoek naar een gave zonnebril voor de zomer? Je bent niet de enige! Zelf ben ik vaak nogal warrig, waardoor ik er pas halverwege de maand juli achter kom dat ik eigenlijk helemaal geen mooie zonnebril meer in huis heb. Daarom zal je me op straat, of op het strand, niet zo snel met een zonnebril op zien lopen. Ik heb tenslotte niet zo’n gave! Nu ben ik er echter op uit om de vetste bril te vinden die helemaal bij mij past. Beetje laat ook alsnog, want het is alweer bijna juni… Maar goed, no worries. In dit blog vertel ik je over mijn zoektocht!

Online zoeken, of toch offline?

Ik zat in het begin een beetje te twijfelen waar ik wilde zoeken. Online kun je vandaag de dag natuurlijk zo’n beetje alles vinden dat je nodig hebt. Maar de stad in om er even een leuke dag van te maken, dat vond ik ook geen slecht idee. Uiteindelijk heb ik besloten om eerst Amsterdam in te gaan en verschillende winkels te bezoeken in mijn zoektocht naar een nieuwe zonnebril. Niet makkelijk nog! Het voordeel van de winkel is natuurlijk dat je hem gelijk even op kunt doen en passen. Zo weet je direct of het montuur goed staat. Maar ik vond niet wat ik zocht in de stad.

Via Facebook dan maar? Of Google?

Al snel besloot ik mijn zoektocht online voort te zetten. En waar begin je dan? Juist: bij de zoekmachine. Al moet ik zeggen dat ik dus ook op Facebook zeer regelmatig sponsored content en ads krijg te zien van mooie zonnebrillen. Dus ook daar heb ik toch nog even rondgekeken. Maar ja, een merk als Ray-Ban ofzo, ja die ken ik wel. Ik wilde iets anders, iets exclusievers. Een zonnebril merk dat niet op social media adverteert. En natuurlijk wel een gaaf montuur!

De beste, vetste en mooiste zonnebril

Via Google kwam ik al gauw terecht bij websites met enorme hoeveelheden zonnebrillen. Een van de webshops die mijn aandacht trok was Brandfield, een shop met talloze mode accessoires. Mijn oog viel bij deze webshop op een zonnebril van Michael Kors. Echt een prachtig ding, rood kleurig (lekker opvallend), een tijdloos montuur (beetje zoals de Wayfarer of Clubmaster van Ray-Ban) en daarbij ook nog degelijk geprijsd. Mijn zonnebril voor 2018 heb ik dus gelijk besteld! Nu nog hopen dat ik er niet per ongeluk op ga zitten…

Laatste Nieuws

Je quarantaine-kerst van extra glans voorzien!

Waar we andere jaren de feestdagen altijd in het restaurant, in de kroeg of gezellig met de hele familie...

Emmers met deksel voor de Food en Non food industrie

Een emmer met deksel is vaak handig om te hebben. Of je nu werkzaam bent in de food- of de non...

Waarom jouw bedrijf juist in deze tijd B2B ecommerce software nodig heeft

In deze rare tijden, waarin het coronavirus wild om zich heen slaat, wordt nóg meer online gedaan dan normaal...

Kersthuisjes: voor de échte kerstliefhebber

Voor veel mensen is het iets waar ze al het hele jaar naar uitkijken: kerstmis. Kerstmis staat voor veel...

Maak jezelf winterklaar

De zomer begint steeds meer uit te vagen, en we maken plaats voor lichtjes in huis, warme truien en...

De redenen om een bouwdroger te huren

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, en misschien weet je allang wat er zo handig is aan...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou