Mode De coolste zonnebril – ooit!

De coolste zonnebril – ooit!

-

Nog op zoek naar een gave zonnebril voor de zomer? Je bent niet de enige! Zelf ben ik vaak nogal warrig, waardoor ik er pas halverwege de maand juli achter kom dat ik eigenlijk helemaal geen mooie zonnebril meer in huis heb. Daarom zal je me op straat, of op het strand, niet zo snel met een zonnebril op zien lopen. Ik heb tenslotte niet zo’n gave! Nu ben ik er echter op uit om de vetste bril te vinden die helemaal bij mij past. Beetje laat ook alsnog, want het is alweer bijna juni… Maar goed, no worries. In dit blog vertel ik je over mijn zoektocht!

Online zoeken, of toch offline?

Ik zat in het begin een beetje te twijfelen waar ik wilde zoeken. Online kun je vandaag de dag natuurlijk zo’n beetje alles vinden dat je nodig hebt. Maar de stad in om er even een leuke dag van te maken, dat vond ik ook geen slecht idee. Uiteindelijk heb ik besloten om eerst Amsterdam in te gaan en verschillende winkels te bezoeken in mijn zoektocht naar een nieuwe zonnebril. Niet makkelijk nog! Het voordeel van de winkel is natuurlijk dat je hem gelijk even op kunt doen en passen. Zo weet je direct of het montuur goed staat. Maar ik vond niet wat ik zocht in de stad.

Via Facebook dan maar? Of Google?

Al snel besloot ik mijn zoektocht online voort te zetten. En waar begin je dan? Juist: bij de zoekmachine. Al moet ik zeggen dat ik dus ook op Facebook zeer regelmatig sponsored content en ads krijg te zien van mooie zonnebrillen. Dus ook daar heb ik toch nog even rondgekeken. Maar ja, een merk als Ray-Ban ofzo, ja die ken ik wel. Ik wilde iets anders, iets exclusievers. Een zonnebril merk dat niet op social media adverteert. En natuurlijk wel een gaaf montuur!

De beste, vetste en mooiste zonnebril

Via Google kwam ik al gauw terecht bij websites met enorme hoeveelheden zonnebrillen. Een van de webshops die mijn aandacht trok was Brandfield, een shop met talloze mode accessoires. Mijn oog viel bij deze webshop op een zonnebril van Michael Kors. Echt een prachtig ding, rood kleurig (lekker opvallend), een tijdloos montuur (beetje zoals de Wayfarer of Clubmaster van Ray-Ban) en daarbij ook nog degelijk geprijsd. Mijn zonnebril voor 2018 heb ik dus gelijk besteld! Nu nog hopen dat ik er niet per ongeluk op ga zitten…

Laatste Nieuws

Alles over het huren en kopen van een opslagcontainer

Op zoek naar een opslagcontainer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit blog lees je...

Het kopen van tegoed en abonnementen voor bij het gamen

Er zijn een hoop jongeren die erg van gamen houden. Vandaag de dag zijn er talloze spellen die je...

Heb jij al een gepersonaliseerde waterfles?

Als je een waterfles wilt kopen, moet je weten wat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten waterflessen...

Maak je tuin fijner op één van deze manieren!

Het is voor veel mensen belangrijk dat hun tuin er goed uit ziet. Dat is niet zo gek, want...

Verzekeringen zijn er in verschillende soorten

Het vinden van een goede verzekering is erg belangrijk. Dankzij een verzekering is het namelijk mogelijk om jezelf op...

De voordelen van het gebruik van een product als epdm

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar epdm is als het gaat om het bedekken van daken...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou