Algemeen Een groot feest in de tuin!

Een groot feest in de tuin!

-

Afgelopen zomer is er een groot feest georganiseerd. Alle buren waren uitgenodigd voor het jaarlijkse zomerfeest. Dit keer waren mijn vriend en ik de organisatoren. Wij hebben een kleine subsidie gekregen van de gemeente om dit feest een groot succes te laten worden. Veel buren hebben geholpen en daarom is het zo’n succes geworden. Zelfs mensen uit een andere wijk kwamen gezellig buurten. Iedereen was er welkom. 

Het organiseren

Ik wist dat ik dit jaar aan de beurt was voor het organiseren van het jaarlijkse zomerfeest. Totaal geen probleem. Ik had er onwijs veel zin in. Ik wist wel dat ik enorm veel dingen moest gaan regelen. In onze wijk wonen veel kleine kinderen. Onze wijk ligt dicht bij een basisschool, en daarom ideaal voor opgroeiende gezinnen. Voor de kinderen wilde ik een opblaas kasteel huren. Terwijl de kinderen dan lekker aan het spelen zijn, kunnen de ouderen heerlijk genieten van de Gin & Tonic bar. Vorig jaar was het thema felle kleuren. Dit jaar had ik gekozen voor beach vibes. Het weer zat flink mee, waardoor er zelfs mensen in hun zwempak kwamen. Door het warme weer had ik ook een paar kleine zwembadjes neergezet, voor de verkoeling.

Wat een succes

Niet alleen tijdens het feest was het een succes, ook daarna. Ik had afvalcontainers gehuurd, zodat alle troep makkelijk kon worden weggegooid. Iedereen hielp mee. Een puincontainer huren was ook wel handig geweest, aangezien het een en ander afbrak tijdens het feest. We hebben wel allemaal genoten en gelachen. Er werd op een gegeven moment een spel gespeeld. Het spel heet: wie gooit het verst. Het was de bedoeling om een bal zo ver mogelijk het grasveld in te gooien. Wie het verst gooide kreeg een gratis drankje. Er waren vier hele fanatiekelingen, namelijk de bewoners van nummer 43. Blijkbaar houden die wel van een drankje. Ik moest erg lachen. Mijn vriend speelde ook een rol in dit organiseren. Hij zorgde ervoor dat iedereen voorzien was van een hapje en een drankje en dat de kinderen heerlijk aan het spelen waren. Ook alle honden waren gezellig aan het spelen. En dat zijn er nogal wat.

Volgend jaar weer

Dit jaar was een groot succes. Volgend jaar is het volgende huis aan de beurt, namelijk nummer 34. Ik ben erg benieuwd welk thema zij gaan bedenken en of ze het net zo goed kunnen organiseren als mijn vriend en ik dat hebben gedaan.

Laatste Nieuws

Veelgestelde vragen over Bitcoin

Het is al een poosje geleden dat Bitcoin zijn intreden gedaan heeft. Bij de meeste mensen is het concept...

Tips om te handelen in cryptomunten

Handelen in cryptomunten is anno 2021 een zeer eenvoudige zaak. Maar dat neemt niet weg dat je rekening moet...

Wat is een letselschade advocaat Amsterdam?

Je hebt vast wel eens van de letselschade advocaat Amsterdam gehoord, maar wat kan deze precies voor jou betekenen?...

Originele ervaringen om aan moeders te geven

Wil je je moeder verwennen met een verrassende ervaring, dan kun je het beste kiezen voor een uniek cadeau....

Het kopen van een iphone 13 mini hoesje

Wanneer je een echte fan bent van Apple, dan weet je dat de nieuwste iPhone vanaf 24 september 2021...

Tips om je eigen huis te verhuren, terwijl jij op reis gaat!

Wat een jaar, wat een jaar! Terwijl de wereld leek stil te staan, ben jij als een speer doorgegaan...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou