Business Speciale producten voor in de horeca

Speciale producten voor in de horeca

-

De horeca, het is toch een vak apart. Ik heb een tijdje gewerkt in de horeca en heb respect voor iedereen die het langer volhoudt dan 2 maanden. Het is ontzettend hard werken en je krijgt er maar weinig voor terug. Daarnaast werkt je met producten en apparatuur die vaak onvoldoende werken voor het tempo en de snelheid waaraan jij moet voldoen. Ooit gewerkt met een koffiezetapparaat die 2 minuten deed over 1 kop koffie terwijl er 10 mensen op een kopje koffie staan te wachten? Alles behalve relax kan ik je wel vertellen. Gelukkig bestaan er steeds meer producten die speciaal voor de horeca zijn zoals een horeca koelkast of een horeca koffiemachine. In dit blog vertel ik je er graag over zodat jij hopelijk jezelf of je baas op deze producten kunt wijzen, zodat het werk een stuk soepeler zal verlopen.

Een horeca koelkast

Ik wilde zeggen vooral in een bar is een degelijke koelkast van groot belang maar eigenlijk geldt dit voor iedere onderneming in de horeca. Niks is vervelender dan dat klanten een drankje willen maar deze nog niet koud staat. Een horeca koelkast is lijkt op een normale koelkast maar net even 3 maten groter. Het biedt je veel meer ruimte waardoor je een voorraadje blijft houden. Maar dan hoor ik wel eens mensen zeggen, dan zet je toch een aantal koelkasten naast elkaar neer? De behuizing van een koelkast neemt behoorlijk wat ruimte in beslag en met 3 losse koelkasten heb je dus ook 3 keer de behuizing. Zonde van de ruimte toch? Met een horeca koelkast bespaar je een hoop ruimte

Een horeca koffiemachine

In de horeca mag je verwachten je een aantal verschillende soorten koffie kan bestellen. Helaas heeft alleen niet ieder apparaat deze functie. Daarom zijn er speciale koffiezetapparaten voor in de horeca die deze functies wel hebben. Van cappuccino tot gewone koffie, en van latte tot espresso. Een zelfde koffiemachine voor in de horeca kan elke klant aan.

Een horeca grill

Ook een grill is nog wel eens een dingetje. Ooit een huis-tuin-en-keukengrill gezien? Daar passen misschien net 2 lappen vlees op. Heb jij een restaurant met ongeveer 80 personen dan gaat deze grill jouw natuurlijk niet redden. Speciaal voor de horeca zijn er daarom grills ontwerpen die ongeveer 5 keer zo groot zijn waardoor ze jouw de hele avond kunnen voorzien van perfect gegaarde burgertjes. Dit scheelt jezelf maar ook je klanten een hoop stress.

Dus mocht je een horecatent hebben, verdiep je eens in de mogelijkheden wat betreft apparatuur speciaal voor in de horeca. Een aanrader kunnen we je wel vertellen.

Laatste Nieuws

Op vakantie naar Turkije: wat is er te zien?

Veel mensen kennen Turkije alleen maar van de luxe resorts en hotels. Dit land heeft echter zo veel meer...

Led panelen van 60 x 60 centimeter

Led panelen hebben alleen maar voordelen ten opzichte van de traditionele TL lampen. Led is verbruikt veel minder energie...

Op bezoek bij een medium

Voor sommige mensen zal het compleet iets nieuws zijn en voor de ander is het misschien wel heel normaal....

Tips voor een goede PC

Voor iedereen is het natuurlijk handig om een goede computer in huis te hebben. De een gebruikt het voor...

Nog nooit geklust in mijn leven

Ik ben al een aantal keer verhuisd van woonplek en ik heb ook geholpen bij een aantal verhuizingen van...

Hoe kies jij een tuin interieur dat bij jou past?

Nu het weer wat beter wordt, beginnen veel mensen na te denken over de inrichting van hun tuin. Wil...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou