Wonen Een nieuw leven in Den Haag

Een nieuw leven in Den Haag

-

Onlangs ben ik naar Den Haag verhuisd om daar te gaan studeren. Een enorme stap voor iemand uit de provincie. Maar ik greep de kans met beide handen aan en besloot in Den Haag mijn nieuwe leven te gaan opbouwen. Ik ben dol op deze stad. Je hebt er echt alles wat je er maar wensen kan. De oude binnenstad met zijn historische Binnenhof is prachtig en je hebt er heel veel leuke winkels. Met de tram ben je zo in Scheveningen en dus bij zee. Maar de uitstekende treinverbindingen brengen je ook naar andere leuke steden zoals Leiden en Amsterdam. Ik kan niet anders zeggen dat ik het al heel snel erg naar mijn zin had. Ik wilde echter ook een nieuwe uitdaging in mijn vrije tijd aangaan. Ik heb altijd al een vechtsport willen beoefenen, maar ik wist nooit goed hoe ik dat moest aanpakken. Den Haag biedt natuurlijk talloze mogelijkheden en na wat googelen vond ik KO Fighting Fitness. Deze sportschool biedt persoonlijke aandacht en een ruime keuze aan activiteiten. Dat was natuurlijk nog wel even een dingetje want wat wilde ik nu precies doen?

De juiste vechtsport kiezen

Gelukkig konden de deskundige medewerkers met goed informeren. Ik had al eens gezocht op brazilian jiu jitsu Den Haag en toen was deze sportschool ook naar boven gekomen. Brazilian jiu jitsu leek me wel wat. Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft deze vechtsport zijn oorsprong in Japan, maar het is een aangepaste versie van het Japanse jiu jitsu. De nadruk ligt op vechten vanaf de grond en op klemmen en verwurgen van gewrichten van de tegenstander. Er wordt geen gebruik gemaakt van stoten, trappen en slagen. De speciale technieken zorgen ervoor dat fysiek minder sterke mensen het toch op kunnen nemen tegen mensen die veel sterker zijn. Dat sprak me dus wel aan. Ik besloot een proefles te volgen en ik vond het erg leuk.

Mijn nieuwe hobby

Inmiddels ben ik fanatiek aan het vechten. Ik geniet erg van deze sport en ik merk dat mijn conditie er ook beter van wordt. De docent is enthousiast en kundig en ik leer veel. Bovendien heeft het bezoek aan de sportschool me ook weer nieuwe vrienden opgeleverd zodat mijn sociale kring in Den Haag steeds groter wordt. Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze om naar Den Haag te verhuizen. Ik blijf hier nog wel even.

Laatste Nieuws

Linkbuilding en SEO uitbesteden

In dit artikel wordt er dieper ingegaan op het fenomeen van linkbuilding en SEO. Velen zullen ongetwijfeld bekend zijn...

Je producten tentoonstellen op de beurs 

Elk jaar worden er in Nederland tientallen beurzen georganiseerd waar producenten en ondernemers de mogelijkheid hebben om hun nieuwe...

Ook in Nederland kan je van een vakantie genieten

Het is in Nederland goed mogelijk om op vakantie te gaan. Mensen hebben het vaak over een reis in...

De beste gepersonaliseerde relatiegeschenken

Als bedrijfseigenaar weet jij hoe moeilijk het is om iets te verzinnen op het moment dat de relatiegeschenken er...

Eenvoudig een visum aanvragen 

Als je binnenkort op vakantie wilt gaan naar Cuba of Thailand dan moet je daar een visum voor aanvragen....

Wat kun je doen als de website van je bedrijf te weinig bezoekers krijgt?

Het is voor bedrijven noodzakelijk om klanten te krijgen. Dat is logisch, maar hoe je deze klanten kunt bereiken...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou