Wonen Een nieuw leven in Den Haag

Een nieuw leven in Den Haag

-

Onlangs ben ik naar Den Haag verhuisd om daar te gaan studeren. Een enorme stap voor iemand uit de provincie. Maar ik greep de kans met beide handen aan en besloot in Den Haag mijn nieuwe leven te gaan opbouwen. Ik ben dol op deze stad. Je hebt er echt alles wat je er maar wensen kan. De oude binnenstad met zijn historische Binnenhof is prachtig en je hebt er heel veel leuke winkels. Met de tram ben je zo in Scheveningen en dus bij zee. Maar de uitstekende treinverbindingen brengen je ook naar andere leuke steden zoals Leiden en Amsterdam. Ik kan niet anders zeggen dat ik het al heel snel erg naar mijn zin had. Ik wilde echter ook een nieuwe uitdaging in mijn vrije tijd aangaan. Ik heb altijd al een vechtsport willen beoefenen, maar ik wist nooit goed hoe ik dat moest aanpakken. Den Haag biedt natuurlijk talloze mogelijkheden en na wat googelen vond ik KO Fighting Fitness. Deze sportschool biedt persoonlijke aandacht en een ruime keuze aan activiteiten. Dat was natuurlijk nog wel even een dingetje want wat wilde ik nu precies doen?

De juiste vechtsport kiezen

Gelukkig konden de deskundige medewerkers met goed informeren. Ik had al eens gezocht op brazilian jiu jitsu Den Haag en toen was deze sportschool ook naar boven gekomen. Brazilian jiu jitsu leek me wel wat. Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft deze vechtsport zijn oorsprong in Japan, maar het is een aangepaste versie van het Japanse jiu jitsu. De nadruk ligt op vechten vanaf de grond en op klemmen en verwurgen van gewrichten van de tegenstander. Er wordt geen gebruik gemaakt van stoten, trappen en slagen. De speciale technieken zorgen ervoor dat fysiek minder sterke mensen het toch op kunnen nemen tegen mensen die veel sterker zijn. Dat sprak me dus wel aan. Ik besloot een proefles te volgen en ik vond het erg leuk.

Mijn nieuwe hobby

Inmiddels ben ik fanatiek aan het vechten. Ik geniet erg van deze sport en ik merk dat mijn conditie er ook beter van wordt. De docent is enthousiast en kundig en ik leer veel. Bovendien heeft het bezoek aan de sportschool me ook weer nieuwe vrienden opgeleverd zodat mijn sociale kring in Den Haag steeds groter wordt. Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze om naar Den Haag te verhuizen. Ik blijf hier nog wel even.

Laatste Nieuws

Alles over het huren en kopen van een opslagcontainer

Op zoek naar een opslagcontainer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit blog lees je...

Het kopen van tegoed en abonnementen voor bij het gamen

Er zijn een hoop jongeren die erg van gamen houden. Vandaag de dag zijn er talloze spellen die je...

Heb jij al een gepersonaliseerde waterfles?

Als je een waterfles wilt kopen, moet je weten wat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten waterflessen...

Maak je tuin fijner op één van deze manieren!

Het is voor veel mensen belangrijk dat hun tuin er goed uit ziet. Dat is niet zo gek, want...

Verzekeringen zijn er in verschillende soorten

Het vinden van een goede verzekering is erg belangrijk. Dankzij een verzekering is het namelijk mogelijk om jezelf op...

De voordelen van het gebruik van een product als epdm

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar epdm is als het gaat om het bedekken van daken...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou