Algemeen Feest voor hem

Feest voor hem

-

Het is alweer bijna december: de feestmaand! Hartstikke leuk maar sommige mensen ervaren een hoop stress gedurende deze tijd. Er moet van alles geregeld en gekocht worden. En vooral dat laatste kan zorgen voor grote vraagtekens bij veel mensen. Want wat moet je dit jaar in hemelsnaam kopen. In deze blog vertel ik je wat je in ieder geval voor hem kunt kopen, of dat nu je man, vader of broer is. De dingen die ik noem, zorgen wellicht ook weer voor ideeën bij jou. En zo niet, dan kan je ze makkelijk gewoon overnemen. Lees je mee?

Iets doen of iets uitpakken?

Ik vraag altijd aan de mensen voor wie ik cadeautjes koop: wil je iets doen of wil je iets uitpakken? Of het nu kerst is, sinterklaas of iemands verjaardag. Op die manier elimineer je al de helft van de opties. Daarnaast geeft het de ontvanger ook enige illusie van controle. Dit kan ervoor zorgen dat ze nog enthousiaster worden voor de komst van hun cadeau. Door er zelf iets kleins over te mogen zeggen, lijkt het namelijk bijna alsof je ze een sneak preview geeft. En tegelijkertijd geven zij hun voorkeur aan waardoor de kans op een succesvol cadeau vergroot wordt.

Pak maar uit!

Maar goed, dan wordt er gekozen voor uitpakken. Wat nu? Voor mannen zijn er verschillende cadeaus te bedenken maar er is een minder stereotype beeld als voor vrouwen. Over het algemeen vindt iedereen het leuk om een cadeau te krijgen dat refereert aan een herinnering samen. Of iets dat inspeelt op een persoonlijke interesse. Zo heb ik een vriend van mij die graag bakt eens chocolade in de vorm van bakspullen gegeven.

Over het algemeen doen praktische cadeaus het best. Denk bijvoorbeeld aan warme sloffen of een paar mooie Eterna overhemden. Dit doet niet alleen wat voor het oog, het kan ook gebruikt worden. Hoe mooier het cadeau en hoe beter de kwaliteit, des te langer gaat het product mee. Ook lang na de feestdagen.

Doe dan maar!

Toch liever iets doen? Kijk dan naar wat in het verlengde ligt van iemands interesses. Is de man voor wie het cadeau is een echte actie liefhebber? Dan is een middagje karten, wandklimmen of paintballen wel leuk. Liever iets rustiger? Overweeg dan een cursus, bijvoorbeeld in het leren van de beste Italiaanse recepten. Daar heb jij dan met het kerstdiner volgend jaar ook meteen wat aan!

Weet jij al wat je gaat geven dit jaar?

Laatste Nieuws

Alles over het huren en kopen van een opslagcontainer

Op zoek naar een opslagcontainer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit blog lees je...

Het kopen van tegoed en abonnementen voor bij het gamen

Er zijn een hoop jongeren die erg van gamen houden. Vandaag de dag zijn er talloze spellen die je...

Heb jij al een gepersonaliseerde waterfles?

Als je een waterfles wilt kopen, moet je weten wat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten waterflessen...

Maak je tuin fijner op één van deze manieren!

Het is voor veel mensen belangrijk dat hun tuin er goed uit ziet. Dat is niet zo gek, want...

Verzekeringen zijn er in verschillende soorten

Het vinden van een goede verzekering is erg belangrijk. Dankzij een verzekering is het namelijk mogelijk om jezelf op...

De voordelen van het gebruik van een product als epdm

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar epdm is als het gaat om het bedekken van daken...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou