Algemeen Feest voor hem

Feest voor hem

-

Het is alweer bijna december: de feestmaand! Hartstikke leuk maar sommige mensen ervaren een hoop stress gedurende deze tijd. Er moet van alles geregeld en gekocht worden. En vooral dat laatste kan zorgen voor grote vraagtekens bij veel mensen. Want wat moet je dit jaar in hemelsnaam kopen. In deze blog vertel ik je wat je in ieder geval voor hem kunt kopen, of dat nu je man, vader of broer is. De dingen die ik noem, zorgen wellicht ook weer voor ideeën bij jou. En zo niet, dan kan je ze makkelijk gewoon overnemen. Lees je mee?

Iets doen of iets uitpakken?

Ik vraag altijd aan de mensen voor wie ik cadeautjes koop: wil je iets doen of wil je iets uitpakken? Of het nu kerst is, sinterklaas of iemands verjaardag. Op die manier elimineer je al de helft van de opties. Daarnaast geeft het de ontvanger ook enige illusie van controle. Dit kan ervoor zorgen dat ze nog enthousiaster worden voor de komst van hun cadeau. Door er zelf iets kleins over te mogen zeggen, lijkt het namelijk bijna alsof je ze een sneak preview geeft. En tegelijkertijd geven zij hun voorkeur aan waardoor de kans op een succesvol cadeau vergroot wordt.

Pak maar uit!

Maar goed, dan wordt er gekozen voor uitpakken. Wat nu? Voor mannen zijn er verschillende cadeaus te bedenken maar er is een minder stereotype beeld als voor vrouwen. Over het algemeen vindt iedereen het leuk om een cadeau te krijgen dat refereert aan een herinnering samen. Of iets dat inspeelt op een persoonlijke interesse. Zo heb ik een vriend van mij die graag bakt eens chocolade in de vorm van bakspullen gegeven.

Over het algemeen doen praktische cadeaus het best. Denk bijvoorbeeld aan warme sloffen of een paar mooie Eterna overhemden. Dit doet niet alleen wat voor het oog, het kan ook gebruikt worden. Hoe mooier het cadeau en hoe beter de kwaliteit, des te langer gaat het product mee. Ook lang na de feestdagen.

Doe dan maar!

Toch liever iets doen? Kijk dan naar wat in het verlengde ligt van iemands interesses. Is de man voor wie het cadeau is een echte actie liefhebber? Dan is een middagje karten, wandklimmen of paintballen wel leuk. Liever iets rustiger? Overweeg dan een cursus, bijvoorbeeld in het leren van de beste Italiaanse recepten. Daar heb jij dan met het kerstdiner volgend jaar ook meteen wat aan!

Weet jij al wat je gaat geven dit jaar?

Laatste Nieuws

Linkbuilding en SEO uitbesteden

In dit artikel wordt er dieper ingegaan op het fenomeen van linkbuilding en SEO. Velen zullen ongetwijfeld bekend zijn...

Je producten tentoonstellen op de beurs 

Elk jaar worden er in Nederland tientallen beurzen georganiseerd waar producenten en ondernemers de mogelijkheid hebben om hun nieuwe...

Ook in Nederland kan je van een vakantie genieten

Het is in Nederland goed mogelijk om op vakantie te gaan. Mensen hebben het vaak over een reis in...

De beste gepersonaliseerde relatiegeschenken

Als bedrijfseigenaar weet jij hoe moeilijk het is om iets te verzinnen op het moment dat de relatiegeschenken er...

Eenvoudig een visum aanvragen 

Als je binnenkort op vakantie wilt gaan naar Cuba of Thailand dan moet je daar een visum voor aanvragen....

Wat kun je doen als de website van je bedrijf te weinig bezoekers krijgt?

Het is voor bedrijven noodzakelijk om klanten te krijgen. Dat is logisch, maar hoe je deze klanten kunt bereiken...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou