Business Maak jezelf winterklaar

Maak jezelf winterklaar

-

De zomer begint steeds meer uit te vagen, en we maken plaats voor lichtjes in huis, warme truien en misschien stiekem zelfs alvast een pepernoot of kopje chocomel. Er is geen nieuw seizoen wat ons bewuster maakt van hoe ons leven met de seizoenen mee verandert dan de herfst dat doet. De natuur verandert heel duidelijk, je gaat je leven anders inrichten omdat je ineens weer om het weer heen moet, wat je in de zomer niet meer gewend was, en ondanks dat je het misschien een beetje vervelend vind dat je weer een jas aan moet als je even snel het vuil buiten zet, het maakt je eigen warme knusse huis of zelfs je kantoor alleen maar des te fijner. Heerlijk is dat. Maar voor we het weten staat er toch weer een winter voor de deur die strenger is dan we hadden verwacht. Lees dus hier de beste tips om jezelf helemaal winter klaar te maken. 

Investeer in een goede winterjas

Elke winter opnieuw denken we dat we klaar zijn voor de kou, maar valt het uiteindelijk toch weer vies tegen. Op de een of andere manier kun je nooit een goede voorstelling maken bij een seizoen als je nog in het andere seizoen verkeert. Zorg daarom dat je dit jaar wél op tijd een goede winterjas in je kast hebt hangen, zodat jij de eerste keer dat de sneeuw valt niet weer vergeet hoe koud het écht wordt. Kijk eens naar een mooie Ellesse jas heren, of misschien wel een Ralph Lauren jas: kies wat je mooi vindt, maar onthou dat een beetje luxe geen kwaad kan, zeker niet als het om warmte gaat. 

Zorg voor licht!

Ondanks het knusse wat de herfst en winter altijd met zich meebrengen, is er toch een valkuil die we altijd weer lijken te vergeten als we in de zomerhitte uitzien naar het najaar: het gebrek aan licht. Lange winteravonden moeten we natuurlijk ook niet willen: als het buiten vriest, kruip je toch het liefst lekker vroeg je warme nest in. Maar het is toch voor velen vaak een grote shock, zowel fysiek als geestelijk gezien, als het altijd donker is buiten. Het beste wat jij dus voor jezelf kunt doen voordat de winter begint, is om lekker veel licht in huis te maken. Ga op zoek naar een nieuwe tafellamp of staande lamp, hang een lichtsnoer langs het raam, kies wat leuke kleuren kaarsjes uit en maak de boel gezellig.

Laatste Nieuws

Vakantie? Camping Birkelt in Luxemburg

Stiekem durf ik in deze tijden toch nog te dromen van een vakantie. Alleen al het dromen erover helpt...

Identity management: onmisbaar voor elk bedrijf!

De Coronacrisis zet ons voor vele onverwachte uitdagingen. Mensen werken veel meer thuis en hebben daar een goede werkplek...

Je quarantaine-kerst van extra glans voorzien!

Waar we andere jaren de feestdagen altijd in het restaurant, in de kroeg of gezellig met de hele familie...

Emmers met deksel voor de Food en Non food industrie

Een emmer met deksel is vaak handig om te hebben. Of je nu werkzaam bent in de food- of de non...

Waarom jouw bedrijf juist in deze tijd B2B ecommerce software nodig heeft

In deze rare tijden, waarin het coronavirus wild om zich heen slaat, wordt nóg meer online gedaan dan normaal...

Kersthuisjes: voor de échte kerstliefhebber

Voor veel mensen is het iets waar ze al het hele jaar naar uitkijken: kerstmis. Kerstmis staat voor veel...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou