Business Op vakantie in Zeeland

Op vakantie in Zeeland

-

Heb je een vakantie geboekt op een vakantiepark Zeeland? Dan komt deze blog goed van pas. Want wij geven jouw enkele tips in deze blog over wat er te doen is in Zeeland. Ben je er klaar voor en zijn jouw koffers al gepakt?

 

Wat te doen tijdens jouw vakantie in Zeeland?

Laten we gelijk van start gaan met de tips!

  1. Ga mountainbiken in het duingebied an Westenschouwen. Dit is natuurlijk wel voor de actievelingen onder ons. Maar niets zo lekker dan even actief bezig zijn om daarna met de beentjes omhoog te gaan en te genieten van de rust. Het duingebied van Westenschouwen is misschien wel het mooiste duingebied wat je kan vinden in Zeeland. Hier is dan ook een uitdagende mountainbike route uitgezet die van Haamstede, via Burgh naar Westenschouwen leidt. Een mooie route met enkele kilometers om even actief bezig te zijn. 
  2. Wil je een echte citybreak in Zeeland? Dan moet je naar Zierikzee gaan. Hier zijn meer dan vijfhonderd monumenten te vinden, sfeervolle horeca en winkels wat allemaal uit komt op een oude haven. Dit maakt het een prachtig historisch stadje aan het water. 
  3. Toe aan een lekker glaasje wijn? Ook dat kan in Zeeland. Je kan gaan wijnproeven bij een van de beste wijnhuizen die Nederland kent. Namelijk Wijnhoeve de Kleine Schorre. Hier kan je een rondleiding met wijnproeverij doen en een hapje eten op het terras van het proeflokaal. En nog een klein leuk weetje. Wanneer je een keer businessclass hebt gevlogen bij KLM en hier een lekker wijntje hebt genuttigd. Dan is de kans heel groot dat je een Zeeuwse wijn van dit wijnhuis in de lucht hebt gedronken.
  4. Toe aan een lekker natuurgebied? Dan heb je tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder en dan tussen de zee en het bos een natuurgebied liggen. Namelijk Oranjezon. Dit voormalige waterwingebied is een paradijs voor de natuurliefhebbers onder ons. Hier eindje namelijk verschillende wandelpaden door de duinen en de bossen waar je hetere jaar door kunt genieten van prachtige vergezichten. Vogelaars moeten hier beslist een keer heen gaan en gaan wandelen. Want gegarandeerd dat je een paar leuke vogels tegen komt!
  5. Last but nog least moet je in Zeeland natuurlijk ook wel een bezoekje leveren aan het mondaine Domburg. En dit kan natuurlijk het gehele jaar door. Want hier vind je gezellige horeca en leuke kleine boetiekjes waar je kan winkelen. En ben je klaar met het winkelen? Dan moet je natuurlijk nog wel de enige echte Zeeuwse bolus proeven!

Laatste Nieuws

Veelgestelde vragen over Bitcoin

Het is al een poosje geleden dat Bitcoin zijn intreden gedaan heeft. Bij de meeste mensen is het concept...

Tips om te handelen in cryptomunten

Handelen in cryptomunten is anno 2021 een zeer eenvoudige zaak. Maar dat neemt niet weg dat je rekening moet...

Wat is een letselschade advocaat Amsterdam?

Je hebt vast wel eens van de letselschade advocaat Amsterdam gehoord, maar wat kan deze precies voor jou betekenen?...

Originele ervaringen om aan moeders te geven

Wil je je moeder verwennen met een verrassende ervaring, dan kun je het beste kiezen voor een uniek cadeau....

Het kopen van een iphone 13 mini hoesje

Wanneer je een echte fan bent van Apple, dan weet je dat de nieuwste iPhone vanaf 24 september 2021...

Tips om je eigen huis te verhuren, terwijl jij op reis gaat!

Wat een jaar, wat een jaar! Terwijl de wereld leek stil te staan, ben jij als een speer doorgegaan...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou