De beste gepersonaliseerde relatiegeschenken

Als bedrijfseigenaar weet jij hoe moeilijk het is om iets te verzinnen op het moment dat de relatiegeschenken er weer aankomen. Met kerst en oud en nieuw, ieder jaar is het weer hetzelfde geval; je zit uren en uren achtereen te malen over wat jij gaat aanschaffen en geven aan je zakelijke relaties. Gelukkig zijn er genoeg opties, misschien wel teveel. Om het wat makkelijker te maken hebben we alvast wat voor je gefilterd. Gepersonaliseerde cadeaus zijn namelijk altijd beter dan alle gestandaardiseerde, normale geschenken. In deze blog vind je dan ook de allerbeste gepersonaliseerde geschenken die je aan je zakelijke relaties kunt geven om ze te laten merken dat je ze écht waardeert!

Paaspakketten

Wie houdt er nu niet van wat lekkernijen? Paaspakketten bestellen is daarom een enorm goed idee, en met stip op nummer 1 in dit lijstje. Pasen is daarnaast ook een zeer goed moment om te reflecteren, je waardering te laten blijken en even stil te staan bij je zakelijke relaties. Niet veel mensen geven zakelijke relaties een relatiegeschenk met pasen dus dit onderscheid je ook nog eens. Je kunt veel soorten paaspakketten bedenken, maar het leukste is toch iets als paaseitjes met logo. Elke keer als de ontvanger van je geweldige, gepersonaliseerde relatiegeschenk een lekker paaseitje neemt, zal hij of zij aan jou en je bedrijf denken.

Spellen

Het is ook enorm leuk om spellen te geven aan je zakelijke relaties. Spellen kunnen samen gedaan worden. Misschien niet met jou, als jullie een uitsluitend zakelijke relatie hebben, maar misschien wel met de familie van degene die je zakelijke relatiegeschenk heeft ontvangen. Dit is daarom een erg persoonlijk en geschikt relatiegeschenk. Het laat zien dat je houdt van plezier maken, dat je geeft om een familie en bovendien dat je aan diegene denkt en er écht moeite in hebt gestoken.

Donatie

Dit is misschien niet echt een zakelijk relatiegeschenk dat je geheel kunt personaliseren, maar je kunt er wel een hele persoonlijke draai aan geven. Je stelt een bedrag beschikbaar voor een donatie en laat degene die je donatie als zakelijk relatiegeschenk ontvangt, een goed doel kiezen. Dit laat zien dat je maatschappelijk geëngageerd bent, dat je geeft om wat je zakelijke relatie belangrijk vindt en wederom dat je aan diegene hebt gedacht. Wie goed doet, goed ontmoet. Wie weet zal dit je dus nog veel brengen. Je hebt in ieder geval een mooi cadeau voor je zakelijke relatie!