Het gemak van private lease

Het gemak van private lease

-

Heb jij ook behoefte aan het comfort van een nieuwe private lease auto? Wil jij ook nooit meer aan de kant van de weg wilt staan, of te laat op het werk komen omdat je auto weer niet startte? Neem dan ook een private lease auto! Voor een vast maandbedrag kan je genieten van de luxe van een nieuwe auto. En mocht je toch wegens een onverhoopte reden pech hebben dan ben jij zo weer onderweg met behulp van pechhulp. Ook hoef je geen verzekering en wegenbelasting meer te betalen omdat dit allemaal is begrepen in het vaste maandbedrag. Super eenvoudig!

Private lease voor iedereen

Een private lease auto, is dat ook wat voor jou? Het kan zijn dat je denkt dat een private lease auto niet voor jou geschikt is, maar een private lease auto is er voor iedereen! Of je nou een starter bent, een senior, of een gezin hebt, er is altijd wel een auto die bij jouw situatie past. Het is zowel privé als zakelijk mogelijk om een auto te leasen. Het fijne is dat er altijd een brede keuzemogelijkheid is uit vele modellen. Samen met de aanbieder wordt er gekeken naar jouw persoonlijke situatie en dan kan je jouw model uitkiezen.

Wat is een mobiliteitsbudget?

Vraag jij je ook af wat een mobiliteitsbudget is? Eigenlijk zegt het woord het al; het is een budget wat een werkgever beschikbaar stelt voor jouw mobiliteit. Dat kan bijvoorbeeld het woon-werkverkeer zijn, maar natuurlijk ook ritten naar klanten en relaties. Moet je veel kilometers maken voor jouw werk? Het is dan enorm fijn om dan geen zorgen te hebben over kosten en andere bijzaken. Met een lease auto ben je verzekerd van goede service en kwaliteit. Omdat het maandbedrag all-in is heb jij het gemak van het betalen van slechts één bedrag voor jouw mobiliteit.

Krijg jij ook een mobiliteitsbudget?

Geeft jouw werkgever je ook maandelijks een mobiliteitsbudget? Twijfel dan niet langer en neem ook een lease auto. Geniet ook van het gemak van een lease auto en betaal eenvoudig met je mobiliteitsbudget. Omdat je maar één vast maandbedrag betaalt voor jouw lease auto bespaar je jezelf en je werkgever een hoop tijd en moeite en hou je altijd het overzicht. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verzekering en wegenbelasting, want het lease bedrijf regelt verder alles voor je. Gooi dus de tank lekker vol en jij bent klaar om te gaan!

Laatste Nieuws

De nieuwste trends in dagelijkse mode

Als je een fashionista bent, weet je dat mode altijd in beweging is. Elke dag zijn er nieuwe trends...

De basis van hardhout: wat je moet weten

Als je een fan bent van doe-het-zelf-projecten, heb je misschien al gehoord van hardhouten balken en hardhouten planken. Maar...

De charme van overloopvloeren

Stel je voor, je stapt je huis binnen en wordt begroet door een prachtige, naadloze vloer die zich uitstrekt...

De kracht achter voedingssupplementen

Voedingssupplementen zijn een uitstekende manier om je gezondheid te verbeteren en te onderhouden. Ze zitten boordevol essentiële vitaminen, mineralen...

Vind Je Perfecte Slaapgenoot: Ergonomische Kussens en Matrassen voor Zijslapers

Slapen is een cruciaal onderdeel van ons leven. Het is niet alleen bedoeld om ons lichaam te laten rusten,...

Persoonlijke pakketten parade!

In een wereld vol keuzes en mogelijkheden is het opbouwen van een sterke band met je klanten van onschatbare...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou