Het kopen van een iphone 13 mini hoesje

Wanneer je een echte fan bent van Apple, dan weet je dat de nieuwste iPhone vanaf 24 september 2021 gereleased is. Hierin zijn natuurlijk verschillende versies beschikbaar. Zo ook de iPhone 13 mini. Een Iphone 13 mini hoesje is dan ook handig om hierbij aan te schaffen. Om je hier meer informatie over te verschaffen zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste onderwerpen.

Genoeg kleuren om uit te kiezen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor de normale iPhone 13 te gaan, maar wanneer je een voorkeur hebt voor een minder groot toestel, dan is de iPhone 13 mini een betere optie. Voor ieder is er wat wils als het gaat om de kleur van het toestel. Er zijn namelijk vijf verschillende kleuren uitgebracht. Dit is rood, sterrenlicht, middernacht, blauw en roze. Nu denk je waarschijnlijk, wat is sterrenlicht en middernacht? Met sterrenlicht kun je denken aan wit en met middernacht kun je denken aan zwart. Wanneer je de kleur uitkiest, dan is het handig om een Iphone 13 mini hoesje in gedachte te houden. 

Welk Iphone 13 mini hoesje sluit het beste bij jou aan?

Voor een iPhone 13 mini hoesje zijn natuurlijk weer oneindig veel opties gemaakt. Maakt het jou niet zoveel uit wat voor kleur het toestel heeft, dan is het vaak leuk om voor een printje te gaan. Het iPhone 13 mini hoesje bedekt dan in de meeste gevallen de kleur van het toestel. Daarnaast zijn er ook genoeg opties om de kleur van het toestel wél op te laten vallen. Dit kan bijvoorbeeld door een doorzichtig iPhone 13 mini hoesje aan te schaffen. Hiermee laat je de kleur van je toestel heel goed opvallen. Het kan zo zijn dat je geen fan bent van printjes, maar ook geen doorzichtig hoesje wilt. Dan is een flip hoesje wellicht een beter idee. Deze bedekt namelijk de kleur van je toestel, maar hierbij kan de kleur van je hoesje wel gewoon rustig zijn. Daarnaast kunnen in zo’n iPhone 13 mini hoesje vaak pasjes opgeborgen worden, wat heel handig kan zijn! 

De opslag waar iedereen van droomt

Van eerdere uitvoeringen kan je wellicht weten dat Apple de optie gaf om een iPhone te kopen met een capaciteit van 64GB. Met de nieuwste uitvoering is deze optie niet meer mogelijk. Hierbij wordt er namelijk gestart met een capaciteit van 128GB. Het dubbele dus. Wees dus niet bang dat je niet genoeg ruimte op je telefoon zult hebben. Daarnaast is er ook nog een optie om voor een opslag van 256GB of 512GB te gaan.