Reizen Tips om je eigen huis te verhuren, terwijl jij...

Tips om je eigen huis te verhuren, terwijl jij op reis gaat!

-

Wat een jaar, wat een jaar! Terwijl de wereld leek stil te staan, ben jij als een speer doorgegaan met je leven. Misschien waren het wel de laatste maanden tot je met pensioen ging en begin je nu aan een heel nieuw avontuur. Wie weet ben je net gaan samenwonen en hebben jullie dat ene perfecte huis gekocht waar jullie al zo lang over hebben gedroomd? Het voelt alsof de wereld nu weer aan jullie voeten ligt en je weer op weg kan naar nieuwe herinneringen. Of je nu met pensioen bent gegaan en de wereld wil gaan ontdekken of dat je je droomhuis hebt gevonden en daar na de verbouwing in wil trekken: je moet je oude huis nog verhuren! Dat komt perfect uit. De expats zijn weer in trek naar Nederland en de steden en jij kan tijdens de wereldreis de huur zeker gebruiken. Of jullie willen het eerste huis nog aanhouden voor de kids die bijna uit huis gaan. Dan is het huis verhuren aan expats een ideale oplossing.

Verhuren aan expats

Voor tijdelijke huurperiodes is verhuren aan expats een fijne manier om de geldstroom lopend te houden, om nieuwe avonturen aan te gaan en geen zorgen te hebben over huurperikelen. De huurmarkt voor expats heeft bijna 2 jaar helemaal plat gelegen, omdat iedereen in de wereld natuurlijk terug naar het land van herkomst moest i.v.m. de pandemie. Nu de wereld weer langzaam open gaat, stromen ook de mensen weer over de wereld en Nederland is bij uitstek een internationaal land op arbeidsgebied. Nu nog een partij vinden die jouw eigen huis verhuren kan en beheren, zonder dat je de huur direct kwijt bent aan alle kosten van de beheerder. Een betrouwbare partij die ter plekke ter beschikking staat als jij er niet bent.

Wat rest jou nu nog?

Het enige waar jij aan hoeft te denken is je koffer, de verbouwing of die archiefdozen die je ergens wil opslaan tot je weer terug bent van je nieuwe avontuur. Bedenk goed of je gemeubileerd of gestoffeerd verhuren fijner vindt, of je een jaar of 2 jaar wil verhuren en aan wat voor soort mensen. Allemaal onderwerpen waar jij uiteindelijk een goed gevoel over moet hebben, zodat jij zonder stress aan je nieuwe tijdperk kan beginnen.

Laatste Nieuws

Alles over het huren en kopen van een opslagcontainer

Op zoek naar een opslagcontainer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit blog lees je...

Het kopen van tegoed en abonnementen voor bij het gamen

Er zijn een hoop jongeren die erg van gamen houden. Vandaag de dag zijn er talloze spellen die je...

Heb jij al een gepersonaliseerde waterfles?

Als je een waterfles wilt kopen, moet je weten wat je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten waterflessen...

Maak je tuin fijner op één van deze manieren!

Het is voor veel mensen belangrijk dat hun tuin er goed uit ziet. Dat is niet zo gek, want...

Verzekeringen zijn er in verschillende soorten

Het vinden van een goede verzekering is erg belangrijk. Dankzij een verzekering is het namelijk mogelijk om jezelf op...

De voordelen van het gebruik van een product als epdm

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar epdm is als het gaat om het bedekken van daken...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou