Originele ervaringen om aan moeders te geven

Wil je je moeder verwennen met een verrassende ervaring, dan kun je het beste kiezen voor een uniek cadeau. Voor wie zich erin wil verdiepen, zijn er echt leuke cadeau ideeën in overvloed. Gun jouw moeder of schoonmoeder ook een unieke en originele ervaring. In dit artikel vind je de meest leuke cadeau-ideeën om je moeder in het zonnetje te zetten. Doe er je voordeel mee en verras jouw moeder met een unieke ervaring!

1. Een houten tekstbord met een spreuk of mooie tekst

Tegenwoordig populair onder de leuke cadeau ideeën voor moeders is een leuk houten hangbord maken, bijvoorbeeld om buiten aan de schutting op te hangen of thuis aan de muur. Voorzie de tekstborden (meestal gemaakt van zo’n 3 tot 5 planken die met een ketting of touw onder elkaar hangen) van de favoriete spreuk van je moeder of van een relaxte tekst, zoals: ‘In dit huis hebben we respect voor elkaar, maken we plezier. We zorgen voor elkaar en hebben elkaar lief.’ Dit persoonlijke cadeau gaat zeker indruk op je moeder maken!

2. Een mooi boek, zoals een roman, kookboek of boek met tips om af te vallen

Houd je moeder van het lezen van een goed fictieboek, van koken of wil ze gaan afvallen. Met een boek over deze thema’s scoor je dan altijd bij haar! Een mooie roman, bijvoorbeeld over relationele issues of over een familie, doet het bij veel moeders altijd goed. Alle soorten boeken zijn hier echter een optie. Wanneer je moeder van lekker koken houdt, dan geef je haar natuurlijk een kookboek met daarin de lekkerste recepten die er op dit moment bestaan. Natuurlijk kan het ook zijn dat je moeder wel van koken houdt, een beetje te veel misschien, en nu wil afvallen. Dan kun je haar een mooi boek cadeau geven met tips over hoe je goed op gewicht kunt blijven. Qua boeken is er nog veel meer keuze, dus denk hier eens over na en koop voor je moeder een boek waarin ze helemaal op kan gaan.

3. Wakker worden op een natuurlijke manier? Dat kan met dit cadeau!

Wil je echt origineel uit de hoek komen en je moeder origineel verrassen? Dan kan dat zeker met een wake-up light wekker. Deze wekker maakt je moeder op een originele en verrassende manier wakker, namelijk zonder geluid! De perfecte wake up light wekker maakt je moeder namelijk niet wakker met een irritant gezoem of een pieptoon, maar op een natuurlijke manier met speciaal licht. Deze wekker zorgt voor een natuurlijke lichttoename, waardoor je moeder voortaan super ontspannen opstaat!

4. Een schilderij van jullie gezin, maar dan getekend

Verrassend uit de hoek komen met een origineel cadeau voor je moeder? Dat kun je slim en voordelig doen door je moeder een mooi getekend schilderij van jullie samen of jullie gein gezin te geven. Zorg voor een mooie foto, die je kunt omzetten naar een fraaie tekening. Je zorgt ervoor dat je online een foto uploadt, die je kunt omzetten naar een originele tekening!