Wonen Zeer tevreden over drinkbekers

Zeer tevreden over drinkbekers

-

Misschien ken je zelf het probleem wel of zie je het bij andere kinderen wel eens voorkomen. Een lekkende beker wanneer kinderen proberen te drinken komt vaak voor. Zelf had ik die ervaring ook met mijn oudste zoon, maar ik had een beetje moeite met het zoeken naar welke beker nou een goede beker is. Veel bekers lekken en zijn lastig om uit te drinken voor een dreumes. Tot ik bij een vriendin op bezoek was en tegen de anti lek beker van Mepal aanliep. Haar kinderen gebruiken deze al veel langer, nu kreeg mijn zoon bij haar ook zo een beker om uit te drinken. Deze anti lek beker verdiende deze titel dubbel en dwars. Nog niet eerder had ik mijn zoon zo goed zien drinken zonder te lekken. Dit kwam door het antilekventiel waar weinig zuigkracht nodig is om eruit te kunnen drinken. Het leek erop of deze beker ook bij mijn zoon in de smaak viel. Ik vroeg direct aan mijn vriendin waar zij deze beker had gekocht. Ze vertelde mij dat de Anti lek beker bestellen heel simpel online kon via de site van Mepal. 

Voor iedereen een

Zodra deze in huis kwam was mijn zoon ook heel blij, ik had de beker namelijk in zijn lievelingskleur besteld. De blauwe beker werd zijn favoriet en ik was als moeder hier ook heel erg over te spreken. Dit scheelde mij heel wat schoonmaken en verwisselen van kleren. Deze anti lek beker was de beste beker die ik tot nu toe had gevonden. Naarmate mijn andere kinderen ook ouder werden ging ik opnieuw naar de site van Mepal. Ik zag dat er ook veel leuke bekers met plaatjes waren, dit leek mij heel handig. Zo kan je namelijk de bekers makkelijker uit elkaar houden van de verschillende kinderen. De anti lek beker is voor kinderen vanaf ongeveer 12 maanden, dat zijn alle drie mijn kinderen. Ik besloot om voor hen alle drie nieuwe leuke anti lek bekers te bestellen.

Een mooie drinkfles

Terwijl ik op de site aan het zoeken was liep ik ook tegen mooie drinkflessen aan. Aangezien ik zo tevreden ben over de anti lek bekers van Mepal leek het mij ook heel leuk om voor mijzelf wat te kopen op deze site. Ik zag een mooie waterfles van 700ml, dit is ideaal zodat ik ook meer water kan drinken als ik onderweg ben. Ik besloot om bij mijn bestelling ook de Drinkfles online kopen. Mijn winkelmandje voor de tweede bestelling zat dus vol met leuke producten voor mijn kinderen en voor mijzelf!

Laatste Nieuws

Klaar om te gaan wonen

Je hebt een nieuw huis! Gefeliciteerd! Misschien ben je gaan verhuizen van een oud plekje naar een nieuwe, of...

Wat is de beste zaagtafel te koop?

Als je een klusser bent in hart en nieren dan heb je behoefte aan professionele gereedschap. En daarom komt...

Met een hybride cloud hoef je niet meer te investeren in hardware

Op het moment dat je als onderneming beschikt over een hybride cloud hoef je geen investeringen meer te doen in...

Veelgestelde vragen over Bitcoin

Het is al een poosje geleden dat Bitcoin zijn intreden gedaan heeft. Bij de meeste mensen is het concept...

Tips om te handelen in cryptomunten

Handelen in cryptomunten is anno 2021 een zeer eenvoudige zaak. Maar dat neemt niet weg dat je rekening moet...

Wat is een letselschade advocaat Amsterdam?

Je hebt vast wel eens van de letselschade advocaat Amsterdam gehoord, maar wat kan deze precies voor jou betekenen?...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou