Wonen Zeer tevreden over drinkbekers

Zeer tevreden over drinkbekers

-

Misschien ken je zelf het probleem wel of zie je het bij andere kinderen wel eens voorkomen. Een lekkende beker wanneer kinderen proberen te drinken komt vaak voor. Zelf had ik die ervaring ook met mijn oudste zoon, maar ik had een beetje moeite met het zoeken naar welke beker nou een goede beker is. Veel bekers lekken en zijn lastig om uit te drinken voor een dreumes. Tot ik bij een vriendin op bezoek was en tegen de anti lek beker van Mepal aanliep. Haar kinderen gebruiken deze al veel langer, nu kreeg mijn zoon bij haar ook zo een beker om uit te drinken. Deze anti lek beker verdiende deze titel dubbel en dwars. Nog niet eerder had ik mijn zoon zo goed zien drinken zonder te lekken. Dit kwam door het antilekventiel waar weinig zuigkracht nodig is om eruit te kunnen drinken. Het leek erop of deze beker ook bij mijn zoon in de smaak viel. Ik vroeg direct aan mijn vriendin waar zij deze beker had gekocht. Ze vertelde mij dat de Anti lek beker bestellen heel simpel online kon via de site van Mepal. 

Voor iedereen een

Zodra deze in huis kwam was mijn zoon ook heel blij, ik had de beker namelijk in zijn lievelingskleur besteld. De blauwe beker werd zijn favoriet en ik was als moeder hier ook heel erg over te spreken. Dit scheelde mij heel wat schoonmaken en verwisselen van kleren. Deze anti lek beker was de beste beker die ik tot nu toe had gevonden. Naarmate mijn andere kinderen ook ouder werden ging ik opnieuw naar de site van Mepal. Ik zag dat er ook veel leuke bekers met plaatjes waren, dit leek mij heel handig. Zo kan je namelijk de bekers makkelijker uit elkaar houden van de verschillende kinderen. De anti lek beker is voor kinderen vanaf ongeveer 12 maanden, dat zijn alle drie mijn kinderen. Ik besloot om voor hen alle drie nieuwe leuke anti lek bekers te bestellen.

Een mooie drinkfles

Terwijl ik op de site aan het zoeken was liep ik ook tegen mooie drinkflessen aan. Aangezien ik zo tevreden ben over de anti lek bekers van Mepal leek het mij ook heel leuk om voor mijzelf wat te kopen op deze site. Ik zag een mooie waterfles van 700ml, dit is ideaal zodat ik ook meer water kan drinken als ik onderweg ben. Ik besloot om bij mijn bestelling ook de Drinkfles online kopen. Mijn winkelmandje voor de tweede bestelling zat dus vol met leuke producten voor mijn kinderen en voor mijzelf!

Laatste Nieuws

Bekendheid creëren voor jouw merk

In de steeds competitievere digitale wereld is het creëren van bekendheid voor je merk essentieel om op te vallen...

Boekhouden, niet zo moeilijk als je denkt!

Wanneer je een bedrijf hebt of werkt als Zzp'er moet je je eigen boekhouding verzorgen. Als je geen boekhouder...

Online interieur shoppen? De voordelen op een rijtje!

Online interieur shoppen is een geweldige manier om inspiratie op te doen, items te vergelijken en uiteindelijk de perfecte...

Waarom zou jij kiezen voor het gebruik van accoya hout?

Bij het kopen van hout zijn er een aantal dingen die komen kijken. Door de grote hoeveelheid verschillende soorten...

Staan we aan de drempel van betere tijden?

Nadat heel wat mensen vertrouwen begonnen te krijgen in de mogelijkheden van het investeren in cryptomunten leek het wel...

In hoeverre wordt record zonder zuurstof gebruikt in uw bedrijf?

Record zonder zuurstof is een veelgebruikt proces in de zakelijke wereld. Als professional betekent dit dat uw bedrijf waarschijnlijk...

Hé, bekijk ook deze berichtenRELATED
Aanbevolen voor jou